MHP İlçe Teşkilatı, Merhum Lideri Türkeş’i andı
Huzurevinde bocce turnuvası düzenlendi
CHP Kadın Kolları, İmamoğlu İçin İmza Topladı
Atatürk posterlerine yapılan saldırı hakkında suç duyurusunda bulunuldu
Bu haber 03 Mart 2025, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 847 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hüseyin Kemik vefat etti

Lüleburgaz Dere Mahallesi sakinlerinden Kemik Hüseyin lakaplı ayakkabıcı Hüseyin Kemik (65) önceki gün hayatını kaybetti.
Hüseyin Kemik vefat etti  

Belgin Kemik’in eşi Gülcan Kümbet  ile Bircan ve Gürcan Kemik’in de babası olan Hüseyin Kemik,  Lüleburgaz Ersoy Pasajı’nda bulunan Hüseyin Kundura’nın sahibiydi.

Hüseyin Kemik, 2 Mart 2025 Pazar günü öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Hüseyin’in Kemik’in cenazesine ailesi, akrabaları, meslektaşlarından oluşan yoğun bir katılım oldu.

Lüleburgaz Belediyesi adına ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı adına cenazeye kimsenin katılmaması dikkat çekiciydi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek