Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Mayıs 2013, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜSİAD’tan “Kaygı” Konferansı

Lüleburgaz Sanayici ve İş Adamları Derneği (LÜSİAD), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde tüm Lüleburgaz halkına açık, "Kaygı" konulu bir konferans düzenleyecek.
LÜSİAD’tan “Kaygı” Konferansı  

Gökhan KAN- Genel Sekreter Erdal Karakuş'tan edindiğimiz bilgiye göre, hedef kitlesi yetişkinler olan “Kaygı” konulu konferans 27 Mayıs Pazartesi günü saat 16:30'da Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Neden “Kaygı” konulu konferans düzenlemeyi seçtiklerini anlatan Karakuş “ Bu konuyu seçtik çünkü, biliyorsunuz Haziran ayı bir çok aileyi yakından ilgilendiren, gençlerimizin geleceklerine yön vermek için ter dökecekleri önemli sınavların yapılacağı bir aydır. Kimi daha iyi bir lisede ortaöğrenimine devam etmek, kimi de iyi bir üniversitede iyi bir meslek sahibi olmak için çaba sarf edecekler. Bu durum, hem gençlerimizde hem de ebeveynlerinde kaygının zarar verici boyutlara ulaşmasına neden olabilmektedir ki, sınav tarihleri yaklaştıkça da kaygı düzeyi sürekli olarak artmaktadır.
Biz de LÜSİAD olarak bu konuyu önemli bulduk ve katkı sağlamak amacıyla bu konferansı düzenledik. Burada konuşma yapacak olan uzmanımız klinik psikolog Zafer Akıncı beyi Kanaltürk televizyonundan "Hayatı Anlama Kılavuzu" adlı programdan tanıyor olabilirsiniz.LÜSİAD ve Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe tüm halkımızı davetlidir” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek