Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Mayıs 2013, Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi. 1040 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak İstanbul’da

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, İstanbul CNR'da düzenlenecek olan 'Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı'na katılıyor.
Halebak İstanbul’da  

Ertan BAYER – Lüleburgaz Belediyesi’nin de arasında bulunduğu  61 Sosyal Demokrat Belediyenin yaptıkları çalışmaları, icraatlarını, projelerini ve geleceğe yönelik vizyonlarını katılımcılarla paylaşacağı ‘Sosyal Demokrat Belediyelerden Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ adlı fuar 29 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gezilebilecek.
 Sosyal Demokrat Belediyelerin katılacağı ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’na tüm Lüleburgazlılar’ı beklediklerini belirten Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “Lüleburgaz Belediyesi’nin projeleri de CHP’li 66 belediyenin toplam 500 projesi arasından seçilerek fuarda sergilenecek. Sosyal Demokrat Belediyeler olarak İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde halkımızla buluşacağız. Lüleburgaz Belediyesi olrak bizde bu fuarda yerimizi alıyoruz” dedi.
Öte yandan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li bazı belediye başkanları  29 Mayıs sabahı (bugün)  saat 09.00’dan 10.00’a kadar özel görüşme yapacağı bu belediye başkanları arasında Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın olacağı da öğrenildi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek