Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Haziran 2013, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da büyük sessizlik

2012-2013 sezonunda istediği başarıyı yakalayaman Lüleburgazspor’da yeni sezon öncesi büyük bir sessizlik hakim...
Lüleburgazspor’da büyük sessizlik
2011-2012 sezonunda Spor Toto 3.Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e düşen Lüleburgazspor, 2012-2013 sezonunda istediği başarıyı elde edemedi.
Yeni yönetim kurulu, yeni teknik heyet ve yepyeni bir kadro ile sezona başlayan yeşil-kırmızılı takımda işler planlandığı gibi gitmedi.
Sezon boyunca bir çok zorlukla mücadele eden yeşil-kırmızılı yönetim kurulu, istediği ve beklediği desteği bir türlü göremedi. Genç futbolcularla kurulu bir kadroyla, sezon boyunca kendi sahasında dolu tribünlere oynayan Lüleburgazspor’da yeni sezonla ilgili hiçbir gelişme yaşanmıyor.
Yönetim Kurulu’nun yeni sezonda devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken,  yeni sezonda kurulacak kadro ve hedeflerle ilgili de herhangi bir açıklama yapılmadı.
Geride bıraktığımız sezonda genç bir kadro olmasına rağmen, yetenekli oyuncuları bünyesinde barındıran yeşil-kırmızılı takımın futbolcuları yönetim kurulundan gelecek olan haberi bekliyor.
Lüleburgazspor Yönetiminin de önümüzdeki günlerde yeni sezonla ilgili alacağı kararı kamuoyuna duyurması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon takımlarına destek veren taraftarlar da yeni sezonla ilgili yapılacak çalışmaları merak ederken, takımlarının şampiyonluğa oynayacak bir kadro ile ligde mücadele etmesini dilediklerini ifade ettiler.  
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek