Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Haziran 2013, Perşembe 09:37 tarihinde eklendi. 1190 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdullah CömerT için basın açıklaması

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları, 3 gün önce Taksim Gezi Parkı’na destek verdiği sırada nerden geldiği belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybeden CHP üyesi Abdullah Cömert için basın açıklaması yaptı.
Abdullah CömerT için basın açıklaması
Ertan BAYER –Önceki gün saat 20.30’da düzenlenen basın açıklamasına yaklaşık 2  bin kişi katıldı.
Basın açıklamasını okuyan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlu “Değerli Dostlar!
Değerli Arkadaşlarım!, Değerli Basın Mensupları!, Bugün Gezi Parkı eylemlerinin sekizinci günü. Sekiz günden beri Türkiye ayakta. Ülkemizdeki baskıcı anlayışa karşı Türkiye ayakta. Medyanın ve özgürlüklerin esir alındığı ülkemizde, demokrasilerde en doğal hak olan protesto hakkı bile kullandırılmak istenmiyor. Protesto hakkını kullanmak isteyen insanlar, biber gazı ile durdurulmak isteniyor. Antakya Armutlu’da, CHP Antakya Gençlik kollan üyesi arkadaşımız Abdullah Cömert çıkan olaylar sırasında vefat etmiştir. Bu ölüm olayının sorumlusu zamanında gerekli önlemleri almayan siyasi iktidardır. Yine Taksim direnişine destek vermek için Ümraniye 1 Mayıs Mahallesi’nde yapılan kitlesel protesto gösterisinde şüpheli bir araç tarafından ezilen Mehmet Ayvalıtaş isimli 20 yaşındaki gençte vefat etmiştir. Bu olayın da sorumlusu siyasi iradedir. Değerli Arkadaşlarım! Değerli Basm Mensupları, demokrasi siyasi iradenin kendi halkını ezmesi değil, kendi halkını korumasıdır. Çoğunluğun azınlığı ezmesi değil, çoğunluğun azınlığı koruması ve onun istemlerini de dikkate almasıdır. Toplum özgürlük ve demokrasi konusunda ciddi bir tepki göstermiştir. Türkiye'nin her yerinden ve Dünya'nın başka yerlerinden İstanbul Gezi Parkı eylemlerine destek veriliyorsa, bu baskıya karşı verilen destektir. Bu eylem halkın eylemidir. Herhangi bir yapının eylemi değildir. Gezi Parkı protestolarında ölen arkadaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Aydınlık bir Türkiye ve aydınlık bir gelecek için mücadelemizin devam edeceğini belirtiyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Basın açıklamasının ardından meydanda bulunan “Hükümet  istifa” sloganları attı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek