Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 11 Mayıs 2012, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Kolları Kongresi 13 Mayıs’ da

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Kongresi 13 Mayıs Pazar Günü Esnaf Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda yapılacak.
Gençlik Kolları Kongresi 13 Mayıs’ da

Saat 10.00’da başlayacak olan seçimde 30 yaş altı 814 delege oy kullanacak.  Kongrenin yapılması için 408 genç üyenin kongreye katılması gerekecek.

Eğer çoğunluk sağlanamazsa Gençlik Kolları Kongresi çoğunluk aranmaksızın 20 Mayıs 2012 tarihinde yine Esnaf Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda yapılacak.

Bilindiği gibi yaklaşık 5 bin üyenin bulunduğu CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 814 tane 30 yaş altı genç üye bulunuyor.

 

Seyran Yılmazoğlu aday

CHP Lüleburgaz Gençli Kolları’nda 13 Mayıs  Pazar günü yapılması planlanan gençlik kolları kongresinde şu an sadece Seyran Yılmazoğlu’nun adaylığını açıkladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Tansel Göktaş’ ın ise aday olacağı konuşulurken kendisinden net bir açıklama gelmedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek