Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Haziran 2013, Pazartesi 12:21 tarihinde eklendi. 4718 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz’de Murat Dalkılıç konseri

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi’nde geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen Evrensekiz 11. Kültür, Müzik ve Bahar Festivali, Evrensekiz Göleti yanında yapıldı.
Evrensekiz’de Murat Dalkılıç konseri

Kültür, Müzik ve Bahar   Festivali, Evrensekiz Göleti yanında yapıldı.

 Gün boyunca yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiği festivalde Belediye Başkanı Halil Abanoz davetlilerle tek tek ilgilendi.

Festivale Lüleburgaz Tugay Komutanlığı’ndan Albay Sait Kormaz ve eşi, Lüleburgaz İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hasan Tamer Özbe ve eşi, Lüleburgaz  Jandarma Karakol Komutanı Ali Karabayır,  Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz  ve eşi, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve eşi, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman ve eşi, Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz ve Belediye Meclis üyeleri, Sakızköy Belediye Başkanı Naci Tarım ve eşi, Büyük Mandıra Belediye Başkanı Şükrü Çölgeçen, Kaynarca Belediye Başkanı Sait Uçan, Evrensekiz Belediye Meclis Üyeleri, Kristal İş İşyeri Sendika Baş temsilcisi Selim Çallı ve eşi, Evrensekiz Mahalle Muhtarları  Nazmi Demirkan, Cemalattin Aras, Emin Nalbant,
Akıncılar Köyü Muhtarı Halil Ergene ve eşi, Topçuköy Muhtarı  Sedat İşcan ve azaları,
Yenibedir Köyü Muhtarı Hüseyin Alpaslan ve eşi, Sütlüce Köyü Muhtarı Sadri Buzdağ, MHP Kırklareli  İl Başkanı Şaban Savaşan ve Lüleburgaz MHP İlçe Teşkilatı, Aksakal Kuyumculuk Ayhan Aksakal ve eşi, Lüleburgaz Halk Bankası Müdürü Şenol Öztürk ve eşi,
Evrensekiz İlköğretim Okulu Müdürü Gürsel Özdemir, Müdür Yardımcısı  Murat Dalgıç,
Evrensekiz Doğuş İnşaat Müdürü Mecit Talu, Arifoğlu İnşaat Sami Hacıarifoğlu ve
Tek Rumeli Televizyonu katıldı.

Festival Tek Rumeli Televizyonundan yayınlandı. Festivalin sunuculuğunu Özlem Eren yaparken gece Evrensekiz İlköğretim Okulunun hazırlamış olduğu folklor gösterisiyle başladı.

 Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisinden sonra sanatçı Elif Avcı  sahne alarak   söylediği şarkılarla geceye renk kattı.  Ayrıca radyo ve televizyon sanatçısı Rüstem Avcı konuk olarak katılarak  Evrensekiz  Belediye personellerinden Sami Elmas’ın yazdığı Evrensekiz türküsünü okudu.

Programın son konuğu ise   herkesin merakla beklediği Murat Dalkılıç oldu.

10 dakika süren  havai fişek gösterisinin arından sahne alan  Murat DALKILIÇ ve dansçılar performansları ve  söylediği şarkılarla   izleyenleri coşturdu.

 Konser devam ederken Belediye Başkanı Halil Abanoz  sahneye çıkarak Murat Dalkılıç’a    çiçek verdikten sonra kısa bir konuşma yaptı.

Dalkılıç konuşmasında “Festivalimize hoş geldiniz, bu tür etkinliklerle birlik beraberliğimizi arttırmayı amaçlıyoruz, bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir, festivalimize katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim”  dedi.

 

Konser saat 24:00’e kadar devam etti. Murat Dalkılıç,  dansçıları, sahnesi ve diğer bütün ekibi ile birlikte  sergilediği performans konseri  izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek