Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Mayıs 2012, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1111 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kızlarda Trabzon hazırlığı

Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı Pazar günü oynayacağı Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Kızlarda Trabzon hazırlığı

Ligde başarılı bir performans gösteren yeşil-kırmızılı takım final grubunda da aynı başarısını devam ettiriyor. Final grubunda aldığı başarılı sonuçlarla çıtasını her geçen gün yükselten temsilcimiz Trabzon İdmanocağı maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren kızlar bu önemli müsabakadan galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Trabzon deplasmanından 3 puan ile dönmek istediklerini belirten Genel Kaptan Ahmet Sayar, “Her geçen gün başarımızı arttırıyoruz. Trabzon deplasmanı bizim için zor ve önemli. Fakat yönetim kurulu olarak teknik heyete ve takımımıza güveniyoruz. Hedefimiz olan Avrupa yolunda kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek