TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 21 Haziran 2013, Cuma 09:06 tarihinde eklendi. 984 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Klip parası biriktirmek için pazarcılık yapıyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinin sevilen yerel sanatçılarından Hüseyin Sesigüzel, klip çekmek üzere para biriktirmek için kendi ürettiği sebzeleri halk pazarında satmaya başladı.
Klip parası biriktirmek için pazarcılık yapıyor İHA - Yeni albümünün hazırlıklarını tamamlayan Sesigüzel, “Ne Geldiyse Başıma İyi Niyetten” adlı hareketli parçasıyla büyük ilgi topladı. Rumeli TV ve Medya Tv gibi kanallarda sahne alan Sesigüzel, maddi imkansızlıklar sebebiyle klip çekememekten yakındı. Bir yandan kendi yetiştirdiği ürünleri pazarda satan Sesigüzel, diğer taraftan beste yaptığını anlatarak, “Maddi imkansızlıklar ve geçim sıkıntısı yüzünden müzik piyasasında sesimi duyuramadım. Parçalarımı kendim besteliyorum. Hep halkımızın dilinden ve günlük yaşantıdan esinlenerek sevilen parçalar üretiyorum fakat bir türlü klip çekebilecek bir sermaye bulamadım. Bunun için kendi ürettiğim ürünleri pazarda satıyorum. İşler iyi giderse yakında klibi çekerek müzik piyasasına gireceğim” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek