Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Haziran 2013, Cuma 09:07 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni yönetimden İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti
Yeni yönetimden İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret
Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Meclis Başkanı Gürel Balkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Siyami Arslan, Süleymen Tokgöz,  Ahmet Büyükbüce, Şevket Muntaş, Ahmet Girgin, Hüseyin Bilgiç ve İsmail Dağcı, İl Emniyet Müdürü  Hüseyin Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
19 Haziran 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerini tanıtarak oda olarak hayatı geçirmeyi düşündükleri projelerden bahsettiler.
Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, ziyaretten durduğu memnuniyeti dile getirirken, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’ne başarılar diledi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek