Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Mayıs 2012, Cumartesi 17:26 tarihinde eklendi. 2147 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör kümeye düştük

Lüleburgazspor, ligin son maçında deplasman Ümraniyespor ile 3-1 yenilerek lige veda etti.
Amatör kümeye düştük

Lüleburgazspor, ligin son maçında deplasman Ümraniyespor ile 3-1 yenilerek lige veda etti.

2006-2007 yılında profesyonel lige çıkan Lüleburgazspor, 2011-2012 sezonunda gösterdiği kötü performans sonucunda amatör kümeye düştü.

Gösterdiği kötü performans sonucu 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör kümede mücadele edecek olan yeşil-kırmızılı takımda moraller oldukça bozuk. Sezon başından bu yana istediği performansı sahaya yansıtamayan Lüleburgazspor 5 sezon mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig’den düşerek taraftarlarını üzdü.

Sezon başından bu yana 5 kez teknik direktör değiştiren ve olağanüstü kongreler yapan yönetim kurulu taraftarlar tarafından takımın bu durumda gelmesindeki tek sorumlu olarak gösteriliyor. Sezon boyunca tek başına mücadele eden Başkan Siyami Aslan’ın dışında hiçbir yöneticinin Babaeski’de oynanan maçlarda yerini almaması ve başkan Aslan’ı yalnız bırakmaları da büyük tepki toplamıştı. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek