Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 14 Mayıs 2012, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gündoğdu beldelerde

CHP Kırklareli İl Başkan Adayı Vecdi Gündoğdu 3 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan İl Kongresi ile ilgili ziyaretlerine devam ediyor.
Gündoğdu beldelerde

Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu yaptığı açıklamada “Alpullu  ve Büyükmandıra beldelerimiz CHP’li. Onları ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldım.  Bu beldelerde partili belediye başkanlarımızın yaptığı güzel çalışmalar beldelerimize damgasını vurmuş. Buradan Sinanlı Beldesi’ni ziyaret ettim.   Burada partililerimizle görüştüm.   Güzel bir karşılama yapan Belediye Başkanlarımıza ve belde başkanlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek