Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Mayıs 2012, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meraklı bekleyiş

Lüleburgazspor’un amatör kümeye düşmesinin ardından taraftarlarda meraklı bekleyiş başladı.
Meraklı bekleyiş

Yeni sezonda Başkan Siyami Aslan’ın görevinden istifa edip etmeyeceği henüz bilinmezken, Aslan’ın görevden ayrılması durumunda herhangi bir başkan adayının çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Çok kötü bir sezon geçiren ve ligin sonunda taraftarlarını üzen Lüleburgazspor futbolcularından ve yönetim kurulundan hiçbir açıklama yapılmadı.

2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil-kırmızılı takımda birçok futbolcunun takımdan ayrılacağı kulislerde konuşulurken, kadronun 2006-2007 sezonunda olduğu gibi bünyesinde birçok Trakyalı oyuncuyu bulundurabileceği konuşuluyor. Taraftarlardan belli bir kısım takımın amatör kümeye düşmesinden yönetim kurulunu suçlu tutarken, bir kısım da futbolcuları sorumlu tutuyor.

Şimdi ne olacak?

Siyami Aslan’ın başkanlık görevini bırakması durumunda takımı kimin sahipleneceği ise en büyük soru işareti. Kamuoyunda ise yönetim kuruluna tepkiler devam ederken, yeni sezonda nasıl bir yol çizileceği konusunda hiçbir açıklama yok.

2006-2007 sezonunda Mehmet Karabirgül başkanlığında şampiyonluğa uzanan ve profesyonel lige çıkan yeşil-kırmızılı takımın 5 sezondur başkanlık görevini yürüten Aslan, yeşil-kırmızılı takımı 2 kez 2.Lig kapısından döndürmesine rağmen, bu sezon istediği başarıyı gösteremedi. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek