Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 12 Temmuz 2013, Cuma 09:13 tarihinde eklendi. 1282 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tayyip Erdoğan halktan korkuyor

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan halktan korkuyor. Bu nedenle de Gezi Parkı olaylarının ardından cadı avı başlatıyor” dedi.
Tayyip Erdoğan halktan korkuyor
Başbakan Erdoğan’ın koltuğunun sallandığını da belirten Kesimoğlu şöyle konuştu. “Koltuğu sallanan Tayyip Erdoğan, başta İstanbul olmak üzere tüm yurtta cadı avına başlamıştır. Polis, sokağa çıkma ve eylem yapmanın suç olduğunu iddia ederek vatandaşımızı gözaltına almakta, darp etmekte, tehdit etmektedir. Hükümet, tutuklama kararlarıyla yeniden korku yaratmaya çalışmaktadır.  Evler gerekçesiz olarak basılmaktadır. Gezi Parkı’nın bir açılıp bir kapandığı önceki gece, forum yapmak üzere parka gitmek isteyen 48’i Taksim Dayanışması bileşeni 80’i aşkın kişi gözaltına alınmış, gözaltındaki dayanışma üyelerine Taksim Dayanışma Platformu’nun kimlerden oluştuğu ve ne tür faaliyetler yürüttüğü, eylemleri kimin organize ettiği ve amacının ne olduğu gibi sorular sorulmuştur.  Arama yapan evlerde ise polis gerekçe olarak, “sürdürülen soruşturma gereği delillerin aranması” açıklaması yapmaktadır. Polis önce delil aramakta,  soruşturmalarla, hükümeti istifaya çağıran halk tehdit edilmektedir. Maske ve Baret taşımak bile suç delili olarak kabul edilmektedir. Vatandaşımız biber gazından kendini nasıl koruyacaktır. Vatandaşımız, her yere, herkese biber gazı sıkan polisten kendisini nasıl koruyacaktır. Halktan korkan Tayyip Erdoğan, şimdi intikam peşindedir ve zulmetmektedir. Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum. Halkına zulmeden iktidar olarak anılmak istemiyorsan durdur polis terörünü ve zulmünü”
Daha dün bir gencimizi daha kaybettik. Eskişehir’de biber gazından kaçan Ali İsmail Korkmaz, Tayyip Erdoğan’ın zor tutuğu kişiler tarafından darp edilerek katledildi. Milletimizin ve ailesinin başı sağ olsun... Bu gencecik ölümlerin hesabını kim verecektir.  
İsmet İnönü bir gün Atatürk’e sorar “sence dünyanın en zor işi nedir?” diye. Atatürk yanıtlar:  “Türk Milletini ayağa kaldırmak”. “Peki” der İsmet İnönü ve ekler: “Bundan daha zor bir şey var mıdır?” Atatürk şu yanıtı verir: “Harekete geçip ayağa kalkan Türk Milletini durdurmak.”
İşte Tayyip Erdoğan’ın kabusu: Haziran’da ayağa kalkan Türk Milleti… Ama korkunun ecele faydası yok. Bağımsızlık, özgürlük, demokrasi isteyen bu millet geçmişte olduğu gibi bugün de kendisini ayaklar altına alanlardan hesap soracaktır.  Ne biber gazınız, ne de Toma’larınız durduramayacak bu milleti. Asla ve asla durduramayacaksınız. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek