TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 18 Temmuz 2013, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1415 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürfikir Akça Restaurant’ta buluştu

Hürfikir Gazetesi çalışanları önceki akşam Akça Restaurant’ta düzenledikleri iftar yemeği ile bir araya geldi.
Hürfikir Akça Restaurant’ta buluştu
Akça Restaraurant’ın bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde eşlileri ile birlikte katılan Hürfikir Gazetesi personeli, iftar yemeğinde günün yorgunluğunu atma fırsatı bulurken bahçede serin havada sohbet etmenin keyfini de yaşadı.
 
-İftardan sonra doğum günü-
Hürfikir Gazetesi iftardan sonra gazete muhabirlerinden Gökhan Kan’ın da doğum gününü kutladı.
Doğum günü pastasını üfleyen Gökhan Kan’ın arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken kaç yaşına girdiğini de sır gibi sakladı.
Akça Restaurant sahibi Necati Yetişkin “Hürfikir Gazetesi çalışanlarının iftar yemeği için Akça Restaurant’a gelmeleri bizi mutlu etti.  Ramazan ayı boyunca gruplara ve ekiplere iftar yemeği veriyoruz. Bizlere 0 288 412 30 80 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek