Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 22 Temmuz 2013, Pazartesi 08:57 tarihinde eklendi. 2221 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de sıcak Pazartesi

CHP’de sıcak Pazartesi
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 15 Temmuz’da gerçekleştirilen istifaların ardından bir Belediye Başkan aday adayı, 5 Belediye Meclis üyesi aday adayı çıktı.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın istifasının ardından geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısında Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na seçildi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Alaaddin Güncer geçtiğimiz Cuma günü görevine başladı.
Gazetemize bir açıklama yapan Güncer “CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu olarak ne kadar fazla aday adayı olursa o kadar fazla demokratik seçim olacağına inanıyoruz.  Bu nedenle CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde şu an bir tane olan Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Adayı’nın artacağına inanıyoruz.   CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak partimizden çıkacak olan tüm aday adaylarına eşit yakınlıkta olacağımızı buradan tüm kamuoyuna duyuruyoruz.  Bugüne kadar aday adaylığını açıklayan ve bundan sonra açıklayacak olan aday adaylarına başarılar diliyoruz” dedi.
Öte yandan Lüleburgaz Deresi  Atık Projesi toplantısı ile ilgili olarak 7 Temmuz 2013 tarihinden beri  İrlanda’da olan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’da Lüleburgaz’a döndü. CHP’den yeniden belediye başkan adayı olup olmayacağı merak konusu olan Halebak’ın bugün CHP Pazartesi toplantısına katılması bekleniyor.
CHP’de aday adaylığı başvurularının sona ereceği 31 Temmuz 2013 tarihine kadar hareketli günlerin yaşanacağı görünüyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek