Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 26 Temmuz 2013, Cuma 17:39 tarihinde eklendi. 1228 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlardan örnek davranış

CHP’li kadınlardan örnek davranış
Gökhan KAN- CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Gençlik Mahallesi Şeker Park’ta Engelliler Derneği yararına iftar yemeği düzenledi.
25 Temmuz Perşembe akşamı düzenlenen Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ ve çok sayıda bayanın katıldığı iftar yemeğinde çorba, mantı ve limonatadan oluşan menü katılımcılara 12,50 TL’den sunularak eldi edilen gelir Engelliler Derneği’ne bağışlandı.
Bayanların birlikte oruç açtığı gecede konuşan Kadın Kolları Başkanı Yılmazoğlu “ Birlik ve beraberlik içinde güzel bin akşamı paylaşmanın mutluluğunu yaşarken Engelliler Derneğimize katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Katkıların artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
120 kişinini katıldığı yemeğe CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun eşi Sibel Kesimoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın eşi Hülya Hacı, CHP Babaeski Kadın Kolları Başkanı Nemciye Kurtpulat da katıldı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek