Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Temmuz 2013, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 2854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlardan Kızmaz’a destek

Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Binası önünde toplanan bazı köy muhtarları, İl Genel Meclisi üyeliğinde Sadettin Kızmaz’ı görmek istediklerini belirttiler.
Muhtarlardan Kızmaz’a destek
Gökhan KAN- Ertuğrul Köy Muhtarı Çetin Ölmez, Çeşmekolu Köyü Muhtarı Ahmet Dönmez, Yenibedir Muhtarı Hüseyin Harpaslan ve Tatarköy Muhtarı Bahtiyar Yavuz bir araya gelerek Sadettin Kızmaz’a destek verdiklerini belirttiler.
Tatarköy Muhtarı Yavuz ve Ertuğrul Köy Muhtarı Ölmez yaptıkları açıklamada “ Sadettin Kızmaz, İl Genel Meclisi Üyeliği döneminde köylerimize çok hizmetler vermiş, tecrübeli ve mevzuatlara hakim biridir. Kendisine hizmet anlamında Kırklareli’nin ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz ve kendisini destekliyoruz” dediler.
Muhtarlar öğleden sonra da konu ile ilgili olarak CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı’nın ziyaret ettiler.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek