Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Ağustos 2013, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1171 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor mağdurları davayı kazandı

Lüleburgazspor’da mevcut yönetim vergi borçlarının taksitlendirmesini devam ettirmediği için bu borçlar Lüleburgazspor’da son 10 yıl içinde görev yapan yaklaşık 100 yöneticiye bölünmüş ve tahsil edilmesi için gerekli işlemler başlatılmıştı.
Lüleburgazspor mağdurları davayı kazandı

Ertan BAYER –Bu uygulamanın usule aykırı olduğunu belirten Lüleburgazspor eski Yönetim Kurulu Üyesi Siyami Aslan, bu uygulamanın yanlış olduğunu belirterek Edirne Vergi Mahkemesi’ne dava açmıştı.

 Dava sonucu 31 Temmuz 2013 tarihinde yem Lüleburgazpor’a hem de Siyami Aslan başkanlığından dava açan Lüleburgazporlu yöneticilerine iletildi.

Dava sonucunda bu taksitlendirilmelerin Lüleburgazspor Kulübü’nden tahsil edilmesine karar verildi.

Bu gelişmelerle ilgili olarak görüştüğümüz Lüleburgazspor Kulübü Başkan Siyam Aslan “Biz göreve geldiğimiz de de Lüleburgazspor’u 1,5 milyon TL’lik vergi borcu vardı. Ama biz bu borçları bizden önce görev yapan yönetim kurulu üyelerinden tahsil etmeyi değil biz ödemeyi tercih etti. Bu borçları taksitlendirdik. Bu taksitler 2 ayda bir yaklaşık 5 bin 500 TL idi.  Toplam 48 taksitin 15 taksidini zaten biz ödedik.  Şu an Lüleburgazspor’un aylık yaklaşık 20 bin TL’lik otopark geliri var.  Bu nedenle bu taksitleri zaten ödeyebilir. Ama mevcut yönetim taksitleri ödemek yerine Lüleburgazpor’a sürekli gönül ve destek veren bu 100 kişiye ödetmeyi seçti. Sonucunda bu kişiler Lüleburgazspor’a küstü. Bizde Edirne Bölge Mahkemesi’ne dava açtık. Davayı kazandık. Ödemeler Lüleburgazspor Kulübü’nden yapılacak.  Ancak bu güne kadar yapılan 15 taksit ise ödenmemiş gösterilecek.  

Lüleburgazspor Yöneticileri’nin usul bilmemesinden dolayı yaklaşık 80 bin TL fazla para ödeyecek” dedi.

Edirne Vergi Mahkemesi’nin bu kararının önümüzdeki günlerde Lüleburgaz’da nasıl bir hava yaratacağı şimdiden merak konusu oldu.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek