Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Ağustos 2013, Cumartesi 09:43 tarihinde eklendi. 914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da ilk etap çalışmaları tamamlandı

Lüleburgazspor, 22 Ağustos Perşembe akşamı 8 Kasım Stadyumu’nda gerçekleştirdiği son antrenmanla ilk etap çalışmalarını tamamladı.
Lüleburgazspor’da ilk etap çalışmaları tamamlandı

Gökhan KAN-  Lüleburgazspor Teknik Direktör A. Aydın Çelik yönetiminde antrenman yapan takım ilk etap çalışmalarını çift kale maçla tamamladıktan sonra bir günlük istirahata ayrıldı.

Aydın Çelik yaptığı açıklamada “ Lüleburgazspor’un geçmişini herkes gibi sizlerde biliyorsunuz. Ramazan Bayramı’ndan bir gün önce Arife Günü göreve geldim. Geçtiğimiz sezondan takımı yakından tanıdığım ve camiayı bildiğim için zorlandığımı söyleyemem. Ancak, kadro oluşturmak için biraz da olsa zor günler yaşadık. Örneğin, geçtiğimiz yılki kadroyu korumaya çalışırken, denenmek için gelen birçok futbolcu kardeşimiz geldi. Herkese şans vermeye çalıştım. Takımımıza katkı sağlayacaklarla yola devam etme kararı alırken diğer kardeşlerimizle de dostane bir şekilde ayrıldık. 10 günden bu yana zaman zaman günde çift antrenman yaparak, ilk etap çalışmalarımız devam ediyor ve aceleci davranmıyoruz. Çünkü bu saatten itibaren oyuncu denemeye zamanımız yok ve maç oynayacak kapasitede oyuncuya veya oyunculara ihtiyacımız var. Son derece uyumlu bir ekibiz ve lig başladığında taraftarımıza göze hoş gelen kaliteli bir takım izlettirmek istiyorum” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek