Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Ağustos 2013, Perşembe 09:39 tarihinde eklendi. 1507 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 39’da sevindirici gelişme

Türkiye Bayanlar Futbol Ligi’nde Lüleburgaz’ın ismini başarıyla duyuran Lüleburgaz 39 bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz hafta ligden çekilme dilekçesi vermişti.
Lüleburgaz’da 39’da sevindirici gelişme

Ertan BAYER -Türkiye Bayanlar Futbol Ligi’nde Lüleburgaz’ın ismini başarıyla duyuran Lüleburgaz 39 bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz hafta ligden çekilme dilekçesi vermişti.

Lüleburgaz 39’un ligden çekildiğine dair dilekçe geçtiğimiz hafta Kulüp Başkanı Cenk Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na verilmişti.

Yaşanan bu gelişmede Lüleburgaz 39’un ligden çekilmesine rağmen kulübü kapatmayacağı ancak 2013-2014 Futbol Sezonu’na Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde yer almayacağı belirtilmişti.

Hafta içinde Lüleburgaz 39 açısından sevindirici bir gelişme oldu. İsmini açıklanmasını istemeyen bir iş adamı Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından birine giderek Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takım için ayırdığı 100 bin TL verdi.  Bu kişiye de “Sen Başkan ol” dedi.

Kendisine başkanlık teklif edilen bu büyüğümüzde bu iş adamına “Bu iş için 100 bin TL yetmez. 250 bin TL ayırman gerekir. Ayırırsan kulübün başına gelirim” dedi.

Teklif yapılan başkan adayı ve iş adamı gazetemize isimlerinin şimdilik açıklanmasını istemedi. Önümüzdeki günlerde Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Kulübü adına güzel gelişmelerin yaşanacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek