Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 31 Ağustos 2013, Cumartesi 18:32 tarihinde eklendi. 5275 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu aday adaylığını açıkladı

Hakan Dedeoğlu, cevabı uzun zamandır merak edilen “Belediye başkanlığı için aday adayı olacak mı” sorusuna “evet” dedi ve bugün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında aday adaylığını açıkladı.
Hakan Dedeoğlu aday adaylığını açıkladı

Fırat ÇALIŞKAN –Yerel seçimler öncesinde, gerek ilçe genelinde gerekse parti özelinde yaşanan gelişmeleri dikkatle izlediğini belirten Hakan Dedeoğlu, “Bu gelişmeler ışığında Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) belediye başkanı aday adayı olmaya karar verdim.” Dedi.

Dedeoğlu aday adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Şüphesiz bu kararı vermemdeki en önemli faktör Lüleburgaz sevgimdir. Ayrıca Lüleburgaz’ın ülke çapında bilinirliğinin hakkını doğru projelerle vermemiz gerektiğini düşünüyor ve yıllardır çeşitli platformlarda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların gösterdiği gibi, ekip arkadaşlarımla birlikte, doğru işleri doğru şekilde yapacağımızı biliyorum. Bugün, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda belediye başkanlığına aday adayı olduğumu bu nedenle açıklıyorum.

 

Aday belirleme sürecinin Lüleburgaz’a ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde geçmesini ve 1 Eylül Dünya Barış Günü ertesinde, şehrimizde ve ülkemizde barış ve huzur dolu günlere kavuşmayı temenni ediyorum.”

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek