Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 03 Eylül 2013, Salı 09:48 tarihinde eklendi. 1747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak ve Dedeoğlu son günde açıkladı

CHP’de aday adaylığı müracaatları dün saat 17.30’da sona erdi.
Halebak ve Dedeoğlu son günde açıkladı

Ertan BAYER – CHP’de aday adaylığı müracaatları dün saat 17.30’da sona erdi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak, saat 15.00’de kurmayları ile parti binasına gelerek   Lüleburgaz  Belediye Başkanlığı için  aday adaylığı müracaat  dosyasını teslim etti.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Gönüllüsü Hakan Dedeoğlu’da dosyasını teslim ettikten sonra saat 12.30’da CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Pazartesi toplantısında Lüleburgaz Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Dedeoğlu yaptığı açıklamada 30 yıldan beri toplumsal sorunlar için mücadele ettiğini belirerek “Yaşadığım kent olan Lüleburgaz’da insanların daha mutlu olmasını için hazırladığım projelerim ve düşüncelerim var. Bunları hayata geçirebilmek için aday adayıyım” dedi.

Öte yandan 1999 yılından beri Lüleburgaz Belediye Başkanlığı yapan Emin Halebak’ın da 9 Eylül 2013 Pazartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek