Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Eylül 2013, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Veteranlar lige hazır

Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü Yönetim Kurulu “Sınır Ötesi Turnuvalar” ve “Trakya Veteran Ligi” ile ilgili olarak toplandı.
Lüleburgaz Veteranlar lige hazır

Spor ServisiLüleburgaz Veteran Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, Soner Emek başkanlığında toplanarak aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Makedonya ile birlikte gerçekleştirilecek turnuvalar ve yeni üye kaydının konuşulduğu toplantıda Trakya Veteran Ligi maç programı üzerine de değerlendirmeler yapıldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Soner Emek: “Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü’nün kurulması süreci, 2008’de  Stara Zagora’dan bir yöneticinin, Fikret Düvenci’ye “Lüleburgaz’da veteran futbol takımı var mı?” diye sormasıyla başlar. Başlangıçta; Fikret Düvenci, Nihat Güder, Güngör Akın ve ben bir araya gelerek “böyle bir takım yapabiliriz .. tanıdık eski sporcuları bir araya getirebiliriz..” diye düşündük. Eski sporcu, öğretmen, doktor, esnaf, mimar, gazeteci..  birçok meslekten arkadaş bir araya geldik ve 2010 yılı ağustosunda Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü’nü kurduk. Sonrasında kulübümüzün öncülüğünde Trakya Veteran Ligi oluştu. Kulüp, 3 yıldan beri bu ligde mücadele etmekte. Bu  maçlarda komşu il ve ilçelerinin veteran takımlarında oynayan eski futbolcu arkadaşlarla kopmuş bağları kuruyoruz, dostlukları pekiştiriyoruz. Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ülkemizi ve kentimizi tanıtarak kültür ve spor elçiliği görevini de yerine getiriyor. Kulübümüz; tarihi ve coğrafi yakınlığı vesilesiyle  Balkan ülkeleri arasında dostluk, eğitim, kültür, sanat, ekonomi ve turizm alanlarında ilişkiler tesis etmek ve bu ilişkileri geliştirmek amacıyla da hareket ediyor. Önümüzdeki süreçte Bulgaristan ve Yunanistan’dan veteran futbol takımlarıyla dostluk maçlarımız olacak, bu toplantımızda bunların değerlendirmesini yaptık. Trakya Veteran Ligi maç programı oluştu; bu maçlar için şimdiden hazırlık programımızı yaptık. Bir de üyelerimizin tamamının aileleri ile birlikte katılacakları bir yemek düzenliyoruz. Bu yemek, Bulgaristan Haskovo’da gerçekleşecek.”dedi. Lüleburgazlı Veteranlar; 2008 yılında Stara Zagora Veteran takımı ile yapılan o ilk maçtan bu yana Bulgaristan, Yunanistan,  Romanya gibi ülkelerden her sene sayısız davet alıyor. Yurtiçi ve dışında düzenlenen turnuvalara katılıyor ve buralardan gelen takımları da aynı dostluk duygusu ve misafirperverlikle ağırlıyor.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek