Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 20 Eylül 2013, Cuma 16:48 tarihinde eklendi. 1357 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu Petrol-İş’i ziyaret etti

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, Petrol-İş Trakya Şube Başkanı Turgut Düşova’yı ziyaret etti.
Hakan Dedeoğlu Petrol-İş’i ziyaret etti Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette aday adaylığı süreci konusunda bilgi veren Dedeoğlu, “ Doğru aday, doğru yöntemle buluşturulamazsa doğru sonuç alınamaz. Erk söylemedikçe yöntem ne olursa olsun sonuca varılamaz. Önemli olan Lüleburgaz’ımızın sorunlarının çözülmesidir. Ben bu sorunları çözeceğime inandığımı için aday adayı oldum. Hiçbir zaman bilmediğim bir işi yaparım demedim. Bildiğim işi de en iyi şekilde yaparım” dedi. “Yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir” diyen Dedeoğlu “ Bölgemizdeki Ergene Havzası Çevre Planı’nın mimarlarından birisiyim. Bu plan Türkiye’deki 25 bölge havzasının babasıdır ve Trakya’da başardığımız başarı gelecek nesillere yansıyacaktır” dedi.

Başkan Düşova da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Dedeoğlu’na başarılar diledi, “ Umarım objektif ve demokratik bir yarış olur ve Lüleburgaz kazanır” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek