Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Ekim 2013, Salı 13:12 tarihinde eklendi. 1066 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Halebak NEXPO 2013’ü değerlendirdi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, 25-27 Eylül tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenen Nexpo 2013 Uluslararası Belediyecilik Fuarı’nda stant açıp Lüleburgaz’ı en iyi şekilde tanıttıklarını belirtti.
Başkan Halebak NEXPO 2013’ü değerlendirdi

Gökhan KAN- Hırvatistan’ın Rijeka kentinde Lüleburgaz Belediyesi’nin de içinde yer aldığı Marmara Belediyeler Birliği’nin Üyesi olduğu Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı NALAS tarafından düzenlenen NEXPO 2013 Uluslararası Belediyecilik Fuarı’nda stant açtıklarını belirten Başkan Halebak, organizasyon öncesi Opatija’da yapılan toplantılara katıldıkların ifade etti. Rijeka Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan açılış gününde Türkiye’den belediyeleri temsilen konuşma yaptığını da belirten Halebak “ Avrupa Birliği’ne yeni katılan ülkeleri kutladık. Türkiye’nin Avrupa Birliği talebinin tıkanıklığa uğradığını ve bu tıkanıklığın giderilmesi gerektiğini ifade ettik. Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, kendi içerisinde birçok kültürel farklılıkları ve etnik çeşitliliği barındırdığını ve bunun sorun değil, çözüm üretecek bir olgu olduğunu belirttik. Fuar’da açtığımız standımızda Lüleburgaz’ı tanıttık. Trockya Blues’un verdiği konser izleyicilerden büyük ilgi gördü. Belediyemizin Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri de ilgi ile izlendi. Oda Başkanlarımız kendi muadilleri ile toplantılara katıldılar ve uluslar arası tecrübe kazandılar. Ben ve Meclis Üyelerimiz çeşitli toplantılara katıldık.Avrupa kentlerini görüp oradaki güzellikleri görme imkanı bulduk. Bu güzellikleri Lüleburgaz’a getirmek adına neler yapabiliriz diye konuştuk. En önemlisi de Lüleburgaz’dan uzakta organizasyon yapma kabiliyetimizi geliştirdik ve kapasitemizi arttırdık” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek