Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Ekim 2013, Cumartesi 17:09 tarihinde eklendi. 1060 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor evinde mağlup

Lüleburgazspor 9 kişi kaldığı mücadelede İstanbul Halide Edip Adıvarspor'a penaltıdan yediği gol ile mağlup oldu.
Lüleburgazspor evinde mağlup

Lüleburgazspor kendi sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a 61. dakikada yediği penaltı golüyle mağlup oldu.

İlk yarıya iyi başlayan Lüleburgazspor net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.  Uğur 6. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı ve gol gelmedi. Yine Uğur 21. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye teslim etti. İlk yarıda Lüleburgazspor’dan Ceyhun, Berkcan sarı kart görürken konuk takımdan Bircan ve Erdem sarı kart gördüler.

İkinci yarı başladığında herkes Lüleburgazspor’dan gol beklerken dakiklar 47’yi gösterirken rakibine sert müdahale eden Lüleburgazsporlu futbolcu Seyfettin kırmızı kart görüp oyun dışında kaldı. 56. dakikada ise Lüleburgazspor’da Murat sarı kart gördüğü pozisyona itiraz edince kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu karttan sonra olaylar çıktı ve Lüleburgazspor Futbol Şube Sorumlusu Erdoğan Akgül ve Teknik Direktör Aydın Çelik sahaya girip hakeme itiraz ettiler. Çığırından çıkan olaylarda hakem yedek kulübesindeki Lüleburgazspor kaptanına da kırmızı kart gösterip sahadan attı. 62. dakikada hakem penaltıya hükmetti ve kazanılan penaltıyı konuk takım oyuncusu Emin gole çevirdi. Bu dakikadan sonra iki eksikle mücadele veren Lüleburgazspor net gol pozisyonları üretemedi. 

Konuk takımda Ferhat 78. dakikada sert müdahale sonucu sarı kart gördü. 83. dakikada ise konuk takımdan Bircan sert müdahale yapınca ikinci sarı karttan kırmızı kart görüp oyun dışında kaldı. Konuk takım kalecisi Özgür yavaş hareketleri sonucu sarı kart gördü.

 

İkinci yarıda kartların havada uçuştuğu karşılaşmadan İstanbul temsilcisi Lüleburgaz’dan 3 puan alarak ayrıldı. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek