Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Kasım 2013, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 1135 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşyeri temsilcileri seçildi

DİSK’e bağlı Genel-İŞ Sendikası Trakya Şube Başkanlığı’nca Lüleburgaz Belediyesi İşyeri Temsilciliği seçimi 31 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.
İşyeri temsilcileri seçildi

Mevcut Temsilcilerin yer aldığı tek liste ile seçime gidilirken 82 üye oy verdi. Trakya Şube Başkanı Salim Şen seçim sonrası yaptığı açıklamada “ 31 Aralık 2013 tarihi itibarı ile sona erecek Toplu Sözleşmeler öncesinde İşyeri Temsilciliği seçimi gerçekleştirdik. Lüleburgaz Belediyesi’nde 82 üyemiz temsilcilerini seçtiler. Mevcut temsilcilerimizin yer aldığı liste ile seçime gidildi ve arkadaşlarımız seçimi kazandı. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Zor bir dönemde temsilcilik yapacaklarını düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz ortam, yerel seçimlerin yaklaşması, iktidarın işçilerle ilgili anti demokratik çabaları malum. Tüm bu olumsuzluklara rağmen DİSK’in çatısı altında mücadeleye devam edeceğiz. Temsilciliğe seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyor seçimin başta üyelerimize, halkımıza ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçimi kazanan listede şu isimlerden oluştu.

İşyeri Temsilcileri

(Asil): R. Çiğdem Özyürek ve Meral Köprülü

 (Yedek) Güngör Bosna, Arun Karakaya

Disiplin Kurulu

(Asil) : Eyüp Şemsiyeli, M. Serkan Can

 (Yedek) Faruk Aslan, Zafer İşler

İzin Kurulu

( Asil) : Ender Tekin, Birol Kocagöz

 ( Yedek) : Mustafa Karadağ, Habibe Cesur

Hasar- Tespit Kurulu

(Asil) : Kadir Aksoy

 

 ( Yedek) : Aydın Balkan                    

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek