Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Mayıs 2012, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 974 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sefalete teslim olmayacağız

Türkiye Kamu Sen Lüleburgaz Temsilciliği, KESK Lüleburgaz Temsilciliği ve Birleşik Kamu İş Lüleburgaz Temsilciliği tarafından dün gerçekleştirilen 1 günler iş bırakma eylemi ile birlikte Kongre Meydanı’nda bir basın açıklaması yapıldı.
Sefalete teslim olmayacağız

Saat 12.30’da başlayan basın açıklamasına Türkiye Kamu Sen, KESK ve Birleşik Kamu İş’e bağlı Sendikalar  ile Kristal İş, Genel İş, Tüm Bel Sen,   TEKSİF, TÜM KÖY SEN, Petrol İş  Sendikaları, ADD, CHP, ÖDP, EMEP, EDP, İşçi Partisi, DSP  ile  birlikte yaklaşık 700 kişi katıldı.

Basın açıklamasından önce KESK’e bağlı Eğitim Sen Üyeleri Hükmet Konağı Önünde bulunan  Atatürk Anıtı önünde AK Parti hükümetini Ata’ya şikayet etti.

Eğitim Sen Lüleburgaz Baş Temsilcisi Cahit Aras  burada yaptığı konuşmada “Ata’m AKP hükümeti bugün bize bıraktığı laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini çıkardığı eğitim yasası ile birlikte  Türkiye Cumhuriyeti’ni din devletine dönüştürdü. Ata’m mevcut hükümet KİT’leri satarak devleti gırtlağına kadar borca batırdı.  Ata’m mevcut hükümet şimdi de ülkemizi başka ülkelerin çıkarları için savaşa sokmak istiyor” dedi.

Haberin tamamı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek