Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Kasım 2013, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

14 büyükbaş telef oldu

Lüleburgaz’a bağlı Müsellim Köyü’nde çıkan yangında 14 büyükbaş hayvan yanarak telef odu, ahır küle döndü.
14 büyükbaş telef oldu

Edinilen bilgiye göre Basri Eker’e ait büyükbaş hayvanların barındığı ahırda elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, sabah 05:00 sıralarında fark edilebildi. Geç farkına varılan yangına olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesi de sonuç vermedi. Basri Eker’e ait 9 adet büyük baş hayvan ve 5 düve ahırın içinde canlı canlı yanarak telef oldu. Ahır komple yanarken hemen yanı başında yemlerin bulunduğu ardiye de kül oldu.

 

Geçimini tamamen hayvancılık yaparak geçirdiği öğrenilen Eker’in tüm hayvanları telef olurken ahır da kullanılamaz hale geldi. Tüm hayvanlarını kaybeden Eker güçlükle ayakta dururken geçim zorlukları nedeniyle hayvanlarını sigortalatamadığını belirtti. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek