Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 09 Nisan 2012, Pazartesi 16:09 tarihinde eklendi. 3220 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'de Türabi Kayan dönemi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın 34. Olağan Genel Kurulu’nda 173 oy alan Turabi Kayan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçildi. Diğer İlçe Başkan adayları Bülent Zafer Seber, 145 oy alırken, Zeki Akın 67 oy aldı.
CHP'de Türabi Kayan dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın 34. Olağan Kurulu Pazar günü Lüleburgaz Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda yapıldı.

Saat 10.00’da başlayan Genel Kurul’a CHP Kırklareli İl Başkanı İhsan Kazan,  CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu, Turgut Dibek,  Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, CHP 23. Dönem Milletvekili Dr.Tansel Barış, CHP 22. Dönem Milletvekili Yavuz Altınorak, CHP 1980 yılı öncesi Milletvekilleri Tankut Akalın, Mehmet Dedeoğlu,   CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özcan Değirmencioğlu, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak,  Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz,  Büyükmandıra Belediye Başkanı Şükrü Çölgeçen, Kaynarca Belediye Başkanı Seyit Uçan,  Evrensekiz Belediye Başkanı   Halil Abanız, AKP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz,  Kırklareli eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe,  Ahmetbey eski Belediye Başkanı  Recep Ayaz ile birlikte,   Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı  Rahim  Kurt, CHP İlçe ve Belde Başkanları,  Muhtarlar  Lüleburgaz Oda ve Dernek Başkanları ile partili delegeler ve üyeler katıldı.

 Genel Kurul’da Divan Başkanlıkları’na CHP Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi İrfan Hüseyin Yıldız seçilirken Divan Başkan Yardımcılığı’na Av. Emrah Arslan, Divan  Üyeliği’ne de emekli öğretmen İsmet Yetişkin katıldı.

Genel Kurul’da sırası ile  Ahmetbey Eski Belediye Başkanı  Recep Ayaz, CHP İl Başkanı  İhsan Kazan,  Evrensekiz eski Belediye Başkanı Hüseyin  Nalbant,   CHP eski  Kırklareli eski İlçe Başkanı Tuna Soykan, Tuna Soykan, Parti Delegesi Dr. Kemal Benzer,  CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Turgut Dibek birer konuşma yaptı.

Daha sonra İlçe Başkan adaylarının konuşmalarına geçildi. Üç adayın yarıştığı kongre de yapılan kura çekiminde ilk konuşma hakkını Zeki Akın kazandı.

Hedefinin,  2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde 4 olan İl Genel Meclisi sayısını 5’e çıkarmak ve tüm Belde Belediyelerini CHP’li yapmak olduğunu belirten Zeki Akın, “Lüleburgaz Belediyesi yeniden büyük bir farkla kazanıp Belediye Meclisi’ne de en az 25 Belediye Meclis Üyesi sokmayı hedefliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Zeki Akın listesinin tanıttı.

Zeki Akın’ın asil yönetim kurulu listesinde:

 Songül Abatay, Anıl Ay, Ayşe Batu, Pervin Biricik,  Esra Birol, Tarkan Çakır,  Aydın Dedeoğlu,  Mine Dibek,  Murat Gerenli,  Kadir Güdücü, Devrim Gündüz,  Reşit Kaçar, Abdi Soydan,  Mahmut Özatar,  Ahmet Emin Uyaroğlu ve Ruhi Yeşil vardı.

Yapılan genel kurulda Zeki Akın’ın listesi 67 oy aldı.

Zeki Akın’ın ardından ikinci sırada konuşma yapan isim Turabi Kayan oldu.  Bugün Lüleburgaz’da CHP’nin yüzde 56 olan oy sayısını yüzde 80’e çıkarmayı hedeflediklerini belirten Turabi Kayan daha sonra listesini tanıttı.

Turabi Kayan’ın listesinde Fuat Baldırlı, Murat Başaran,  Abdullah Çeri,  Pınar Dündar,  Münevver Enginol,  Alaaddin Güncer,  Olcay Kaya,  Sevgi Kenar,  Erdn Kurt,  Erkan Okan,  Nihal Organ,  Öztürk Gülşen Coşkun Şentürk,  Erdem Uğurlu,  Serhan Uzuntekin, Özgen Yılmaz vardı.

Turabi Kayan’ın listesi 183 oy olarak seçimi kazanan taraf oldu.

 

Üçüncü sıra konuşan isim Bülent Zafer Seber oldu.

CHP’nin iktidara gelmesi için mutlaka gençlerin ve kadınların bizzat siyasetin içinde olması gerektiğini belirten Seber, CHP’nin iktidar hareketini Lüleburgaz’dan başlatmak için aday olduğunu söyledi.

Bülent Zafer Seber’in listesinde; İsa Akman,  Adnan Balta,  İsmail Beycan, Saygın Ersin,  Yeşim Girgin,  İlhami Zafer Girgin,  Hamiyet Gülaçar,  Cem Güler,   Ahmet Eren Gürtekin,  Hanife Oral,  Seda Özcan, Balan Şirin, Erdoğan Uğurlu, Müjdat Üstünel,  İsmail Yurdapan yer aldı.

Bülent Zafer Seber’in listesi 145 oy alarak ikinci oldu.

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi.

Seçim sonuçlarının açılmasının ardından bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan “Bu seçimde kazanan CHP olmuştur.  Şimdi seçimi bırakıp CHP’nin başarısı için mücadele etme zamanıdır.”dedi. Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek