Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Kasım 2013, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üye aday bekliyor

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin heyecanın Türkiye’de bulunan tüm il ve ilçelerden önce Lüleburgaz’da başlamıştı.
Üye aday bekliyor

Sırası ile Mimar Turabi Kayan, Dr. Tansel Barış, Avukat Koray Şentürk, mevcut Belediye Başkanı Emin Halebak en son ise Hakan Dedeoğlu, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olduklarını açıkladılar.

Tüm müracaatlar tamamlandıktan sonra Lüleburgaz Merkez’de 5 belediye başkan aday adayı, 11 il genel meclis üyesi aday adayı, 69 belediye meclis üyesi aday adayı, Lüleburgaz’ın Ahmetbey Beldesi’nden 2 belediye başkan aday adayı 7 belediye meclis üyesi aday adayı, Evrensekiz’den 1 belediye başkan aday adayı, Büyükkarıştıran’dan da 1 belediye meclis üyesi aday adayı çıkmıştı.

Aday adaylarını belirlenmesinin ardından CHP Lüleburgaz İlçe Üyeleri adayların kurban Bayramı’na kadar belli olacağını düşünüyordu. Ancak Kurban Bayramı ile birlikte, 29 Ekim’in da tamamlanmasına rağmen adaylardan kesinlik kazanan olmadı.

CHP Genel Merkezi 3 Kasım 2013 Pazar günü yaptığı Parti Meclisi toplantısında Türkiye genelinde 295 adayı belirleyip açıklarken Lüleburgaz’da da sadece Evrensekiz’den Mustafa Nalbant, Büyükkarıştıran’dan Ertuğrul Çamlıca’nın adaylığını kesinleştiğini açıkladı.

Lüleburgaz merkez ve Ahmetbey’ de adayların netleşmemesi CHP üyeleri tarafından tedirginlikle karşılandı.

 

Gazetemize bu konuda açıklama yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Üyeleri “Aday adaylarımız artık yoruldu.  Projelerini anlatmalarını bitirdiler. Şimdi birbirlerini kötülemeye başladılar. Aday adaylığı süreci bir ay daha uzarsa bu insanları destekleyen parti üyeleri arasından küskünlük başlayacak. Genel Merkez’in bir an öne bu olaya el atıp adayları netleştirmesi gerekir” dediler.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek