Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Kasım 2013, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1461 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anketler 20 Kasım’da bitecek

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısına katılan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek “Kırklareli bölgesindeki anket çalışması 20 Kasım’da sona erecek. 24 Kasım Pazar günü Babaeski ve Pehlivanköy’de temayül yoklaması yapılacak” dedi.
Anketler 20 Kasım’da bitecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasına yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ve Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel’in yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Avukat Turgut Dibek,  CHP Lüleburgaz Belediye Başkan   aday adayları Mimar Turabi Kayan, Avukat Koray Şentürk ve parti üyeleri katıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, yaptığı konuşmada “Arkadaşlar, 8 Kasım Lüleburgaz’ın kurtuluşunu kutladık.  10 Kasım’da Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Programı’na katıldık. Bu yıl  çelenk koyma ile ilgili sıkıntı çıkmadı. Ancak anlayamadığımız bir şey oldu. AK Parti Lüleburgaz İlçe  Başkanlığı’ndaki arkadaşlar 10 Kasım’da düğün çelengi gönderdi. Herhalde Atatürk’ün hayatını kaybetmesi onlara düğün gibi geliyor.” Dedi.

Güncer, yerel seçimlerle ilgili olarak da CHP Kırklareli Milletvekili Avukat Turgut Dibek’in bilgi vereceğini söyledi.

CHP Kırklareli  Milletvekili Avukat Turgut Dibek yaptığı konuşmada “Kırklareli’de 10 belediye başkan adayımız kesinleşti. Lüleburgaz’ın da içinde bulunduğu bölgede yapılacak olan anketler 20 Kasım 2013 tarihine kadar tamamlanacak. 24 Kasım 2013 Pazar günü Babaeski ve Pehlivanköy’de temayül yoklaması yapılacak. 1 Aralık’tan itibaren her an belediye başkan adayımız belli olabilir” dedi.

 

İbrahim Tezan’dan mikrofon esprisi

CHP eski İl Genel Meclis Üyesi ve yeni İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı İbrahim Tezan’da söz alarak “İlçe Yönetimimiz çok hızlı davranmış.  Mikrofonu hemen yaptırmış. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Parti üyesi Özgür Kaya’da yaptığı konuşmada “8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Bayramı’nda AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı çelenk koymadı. 10 Kasım’da Düğün Çelengi koydu.  Bu onların Atatürk ilke ve devrimlerine bakış açısı gösteriyor.   Bana göre genel merkezin tutumunu burada sergilediler” dedi. Toplantı saat 13.45’te sonra erdi. Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek