Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 18 Kasım 2013, Pazartesi 15:06 tarihinde eklendi. 1647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR ŞOK İSTİFA

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Akif Beşer “Taraftarın sesine kulak verdik ve istifa ettik”
LÜLEBURGAZSPOR ŞOK İSTİFA

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Akif Beşer görevinden istifa etti.

Son haftalarda üzerinde karabulutlar dolaşan Lüleburgazspor’da dün bir şok daha yaşandı.

Akif Beşer yaptığı yazılı açıklamada; “Başkanı olduğum ve bu görevde olmaktan gurur duyduğum Lüleburgazspor başkanlığından istifa ediyorum. Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma bu görevi veren Lüleburgazspor üyeleri ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Görevde olduğumuz süreçte elimizden geldiği kadar maddi ve manevi her şeyimizi Lüleburgazspor’umuza verdik ama gördük ki son maçımız olan Armutlu Belediyespor maçında ne taraftarımız ne de şehrin eşrafını memnun edememişiz. Bizim çalışmamızdan rahatsız olmuşlar ki ben ve yönetim kurulumuzu istifaya çağırmışlardır. Bizlerde onların sesine kulak verip istifa ettik bundan sonra olacak yeni yönetim kuruluna da sonsuz destek vereceğiz.

 

Ben ve yönetim kurulum görev süremde desteklerini esirgemeyen başta Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Cemalettin Yılmaz'a, Emniyet mensuplarına, saygıdeğer basın mensuplarına ve bizden manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek