Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Kasım 2013, Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi. 1315 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Veteranlar Varna’dan döndü

Dostluk maçı için Bulgaristan’ın Varna kentine giden Lüleburgaz Veteranlar Futbol Kulübü Lüleburgaz’a döndü.
Lüleburgaz Veteranlar Varna’dan döndü

Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü;  gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ülkemizi ve kentimizi tanıtarak kültür ve spor elçiliği görevini yerine getiriyor.

Eski sporcu, öğretmen, doktor, esnaf, mimar, gazeteci birçok meslekten spor meraklısının bir araya geldiği Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü, hafta sonu Bulgaristan’ın Varna kentindeydi.

Varna Veteran Kulübü ile bir dostluk maçı oynayan Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü Başkanı Soner Emek “ Kulübümüzün öncülüğünde Trakya Veteran Ligi oluştu. Kulüp, 3 yıldan beri bu ligde mücadele etmekte. Bu maçlarda komşu il ve ilçelerinin veteran takımlarında oynayan eski futbolcu arkadaşlarla kopmuş bağları kuruyoruz, dostlukları pekiştiriyoruz. Kulübümüz; tarihi ve coğrafi yakınlığı vesilesiyle Balkan ülkeleri arasında dostluk, eğitim, kültür, sanat, ekonomi ve turizm alanlarında ilişkiler tesis etmek ve bu ilişkileri geliştirmek amacıyla da hareket ediyor. İşte bu hafta Bulgaristan’ın Varna kentinde Varnalı Veteranlarla çok zevkli bir dostluk maçı yaptık. Tüm takım arkadaşlarımı verdikleri mücadele ve gösterdikleri centilmenlikten dolayı kutluyorum.

Bulgar seyircilerden de büyük ilgi gören takımımız 1-0 yenildiğimiz maçın adeta galibi gibiydi. Ev sahibi takımın gösterdiği yakınlık ve konukseverlik için de kendilerine teşekkür ettik. Önümüzdeki süreçte de Bulgaristan ve Yunanistan’dan veteran futbol takımlarıyla dostluk maçlarımız olacak. Bizi yurt dışında ağırlayan kulüpleri biz de Lüleburgaz’a davet ediyoruz. Bu sene de konuklarımız gelecek ve Lüleburgaz’da dörtlü bir turnuva düzenleyeceğiz. “ dedi.

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek