Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Kasım 2013, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1165 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Halebak Bulgaristan’a gidecek

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, beraberindeki heyetle birlikte 21 Kasım Perşembe günü Bulgaristan’ın Haskovo kentine gidecek.
Başkan Halebak Bulgaristan’a gidecek

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye- Bulgaristan IPA 3 teklif çağrısı kapsamında “ Spor yoluyla daha iyi eğitim” adlı projesinin hibe almaya hak kazanmasının ardından Başkan Halebak, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, Fen İşleri Müdürü Nalan Koç, Mimar Kadriye Tabaköz, Proje Koordinatörü Ersoy Canbek, Koordinatör Yardımcısı Yasemin Yılmaz Deniz, AB Birimi Personeli Seda Kaplan, Seden Özen Ergin, Mali Hizmetler Birimi Personeli Çiğdem Yılmaz ve Şoför Erhan Karakaş ile birlikte 21 Kasım Perşembe günü saat 15.00’te Bulgaristan’ın Haskovo şehrine gidecek. Burada gerçekleştirilecek toplantıda Sakızköy Korusu’nda yapılması planlanan projenin bütçe görüşmeleri gerçekleştirilecek. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek