Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Kasım 2013, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Comenius Projesi başladı

2013 - 2015 Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi Crıtıc Art(eleştirel sanat) konulu Comenıus Projesi başladı.
Comenius Projesi başladı

2013 Ocak ayı itibari ile Avrupa Birliği bakanlığı Ulusal Ajans a başvurusu yapılan CRITIC ART (eleştirel sanat) adlı işsizliği ve işsizliğin üstesinden gelmek için gençlerin sanattan nasıl faydalanacağı konusunda yol göstermeyi hedefleyen proje, 2013 Eylül ayı itibariyle hayata geçirildi.

Yedi ortaklı projenin ilk ayağı olan öğretmenler toplantısı  aynı zamanda projenin koordinatörlüğünü de üstlenen Avusturya’nın başkenti Viyana’da 11 Kasım ve 16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.Yapılan toplantıya okul proje koordinatör öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek ile İngilizce öğretmeni Selcan Aktaş katıldı. Toplantının başarılı geçtiği ve ilk hareketliliğin Mart ayı sonunda Türkiye’ye Avusturya ve Romanya tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Proje çerçevesinde Türkiye öğrencilerle birlikte sırasıyla İtalya,Yunanistan ve İspanya ya gerçekleştirilecek.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek