Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Aralık 2013, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP sandık istiyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
Lüleburgaz CHP sandık istiyor

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  Avukat  Alaaddin Güncer “Ülkedeki gündemler ilgili herkesin bilgisi vardır.  Ülkemiz her gün biraz daha din devleti olma yolunda hızla ilerliyor. Bunun yanında Lüleburgaz’da adayların belli olmasını hem parti üyelerimiz hem de Lüleburgaz halkı bekliyor. 24 Kasım’da Babaeski CHP üye bazında ön seçim yaptı.  Lüleburgaz’dan buraya epey katılım olmuş. Anlaşılan CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü üyelerinin sandık özlemi çok büyük. İstanbul’un yüz bin nüfusun altındaki ilçelerinde bile ön seçim yapıldı. Demek ki olunca oluyormuş. Biz Lüleburgaz’da ön seçim yapılmasını istiyoruz. Ancak bize gelen bir şey yok” dedi.

Alaaddin Güncer’in ardından söz alan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Hakan Dedeoğlu “Değerli partililerimiz bizler başarıyı çıkarttığımız Belediye Meclis Üyesi veya İl Genel Meclis Üyesi sayısı ile ölçemeyelim. Trakya baştan aşağıya talan ediliyor. Çocuklarımız için nefes alacak, hava bile yok ediliyor. Bunlarla mücadele etmezsek bizim AKP’den farkımız kalmaz” dedi.

Toplantıya CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayları Turabi Kayan, Hakan Dedeoğlu ve Koray Şentürk ve Ahmetbey Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altıntaş katıldı.

 

Toplantıda başla söz alan olmadı. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek