Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Nisan 2012, Salı 15:31 tarihinde eklendi. 3826 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Proje iki ülke için de önemli”

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi, Bulgaristan Haskovo Meslek Lisesi yöneticilerini ağırladı.
“Proje iki ülke için de önemli”

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi, Bulgaristan Haskovo Meslek Lisesi yöneticilerini ağırladı.

Türkiye-Bulgaristan IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Endüstri Meslek Lisesi’nin 2009 yılında 1’inci teklif çağrısı döneminde başvurusunu yapmış olduğu proje yapılan değerlendirmeler sonunda 2011 yılında kabul edilmişti.

Proje kapsamında Haskovo Stoycho and Kitsa Machevi Profesyonel Mekanik ve Elektronik Teknolojisi Lisesi öğretmen ve yöneticilerini Kepirtepe folklor ekibi folklor gösterileri ile karşılandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Memik Hilmi İkibudak, “Misafirlerimiz 7-13 Nisan tarihleri arasında bizlerle Mesleki işbirliği ve çalışmalar yapacak. Bölgemizin tarihi ve turistik yerlerini görecekler. Yürütmüş olduğumuz proje bir yıllık olup Temmuz 2012 ayında ortak eğitim çalışmaları ile sonlandırmayı düşünüyoruz. Projemiz bittiğinde elde ettiğimiz makine ve laboratuar departmanları sayesinde Trakya Bölgesi’nde en yeni teknolojiye sahip okul konumuna geleceğiz. Bunun ilçemize yansıması daha iyi teknoloji, işsizliğin azaltılması, kaliteli eğitim olarak çıkacaktır” dedi.

Ardından kürsüye çıkan konuk okul Müdür Angel Barzev de, projenin önemine değinerek, burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmalarından ardından Endüstri Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni Necla Özer Şahin’in okul ve Lüleburgaz ile ilgili hazırladığı slayt gösterisi sunuldu. Öğretmenlerle görüşmenin sonrasında heyet Ersin Gölge ve Şevket Yaman’ın nezaretinde okulu gezdi. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek