Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Aralık 2013, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Briç’in kalbi Lüleburgaz’da attı

Briç’in kalbi Lüleburgaz’da attı

Trakya’da Briçin kalbi bu hafta Lüleburgaz’da attı. Kırklareli Briç İl Tertip Komitesi faaliyet programında yer alan ve Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Büyük Trakya İkili Briç Turnuvası” Teksif Lokalinde yapıldı.

Çevre il ve ilçelerden 36 çift dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Turnuvanın ana sponsorluğunu Okandeniz Un A.Ş. üstlenirken Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz“ İlçemizin adının doğru ve güzel bir şekilde duyurulacağına inandığımız projeye destek verdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Mevlana Pastaneleri’ de turnuva esnasında ikramlarda bulunarak duyarlılığını gösterdi. Ulusal Hakemimiz Burhan Yavuz’un baş hakemliği üstlendiği turnuvada A Sınıfı Hakem İpek İkikarakayalı’da yardımcılığını üstlendi.

12.Aralık.2013 Perşembe günü saat 19:00 da kayıtlar başlarken departajların belirlenmesiyle saat 20:00 da 9’ar masalık iki grup halinde turnuvaya geçildi. Turnuva boyunca bir kez ara verilirken saat 23:30 da karneler dağıtılıp itiraz süresinin verilmesinin ardından ödül törenine geçildi.

Büyük Trakya İkili Briç Turnuvasında bir ilk gerçekleştirilerek turnuvanın en centilmen oyuncusu seçildi.  Bu kategoride dereceye giren Zafer Erbil ve Müjdat Önen çiftine ödüllerini Kırklareli Briç İl Temsilcisi Burhan Yavuz takdim etti.

 Gençler dalında 1. olan Erdi Çiğdem-Erdem Örnek çiftine madalyalarını Lüleburgaz Briç Spor Kulübü Başk.Yrd. Günay Gürsoy verdi. Turnuvada 3. olan Recep Giden-Günay Gürsoy çifti kupalarını Lüleburgaz Briç Spor Kulübü Başkanı Muammer Öztürk’ün elinden alırken 2. lik kupası Edirne’den Özlem Yayak-Erol Koç çiftinin oldu.

Turnuvanın 1.lik kupasını Briç Trakya Bölge Sorumlusu Bilal Tığlı yarışmaya Lüleburgaz’dan katılan Günay Kurcan-Rıdvan Gökçek çiftini kutlayarak takdim etti. Turnuvanın kapanış konuşmasını Kırklareli Vali Yardımcısı Erhan Türker yaparken “Güzelliklerle dolu briç gecesini bize yaşatanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü yönetim kurulu bu günün anısına hakemler İpek İkikarakayalı ve Burhan Yavuz’a plaket verdiler.

 

 Ödül törenlerinin ardından görüşlerini aldığımız Başkan Muammer Öztürk “Zor bir geceyi mutlu olarak terk ediyoruz. Ana sponsorluğumuzu üstlenen Okandeniz A.Ş.’ye ve ikramları için Mevlana Pastaneleri’ne teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir turnuva geçirmemiz için tüm detayları düşünen tertip komitemize, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve katılımlarıyla turnuvamızı zenginleştiren briç camiasına şükranlarımı sunuyorum” dedi. Özcan ÇELTİKLİ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek