Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Ocak 2014, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 3186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor sahaya indi

Lüleburgazspor ikinci yarı hazırlıklarına 1 Ocak Çarşamba günü 8 Kasım Stadı’nda yaptığı ter antrenmanı ile başladı.
Lüleburgazspor sahaya indi

Kadro dışı bırakılan futbolcular ile mazereti bulunan bazı futbolcuların katılmadığı ilk antrenmana İzmirspor’dan İrfan Bural, Bulgaristandan Aygun Osmaov ve Sakarya’dan İbrahim Gündüz de katıldı. Antrenör Nihat Güder antrenman öncesi yaptığı açıklamada “ Süremiz kısıtlı fakat acele etmeden en isabetli transferleri yapıp ikinci yarı ile birlikte tırmanışa geçmek istiyoruz. Bugün ilk antrenmanımızı gerçekleştiriyoruz. İrfan Bural, Aygun Osmanov, İbrahim Gündüz ve alt yapıdan bazı futbolcularımızı deneyeceğiz. Daha birçok futbolcu ileriki günlerde denenecek ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kaleci için de arayışlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

3 yeni isim denendi

Lüleburgazspor Başkanı Ogün Yüzen de ilk antrenmanı gerçekleştirdiklerini ve bundan böyle haftada üç gün yapacakları antrenmanlarla ikinci yarıya bomba gibi gireceklerini ifade etti. Birçok yeni futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara katılıp deneneceğini de belirten Yüzen, “ Yapacağımız isabetli transferlerle gücümüze güç katıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek