Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Ocak 2014, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlk seçim Marangozlar Odası’nda

Kırklareli Esnaf Sanatkarları Odaları’na bağlı 28 Meslek Odası’nda seçimler önceki gün Lüleburgaz Marangozlar Odası Genel Kurulu ile başladı.
İlk seçim Marangozlar Odası’nda

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde 12.00-17.00 saatleri arasında yapılan Genel Kurul’da Divan Başkanlığı’na Kırklareli Esnaf Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Başkan Yardımcılığı’na Lüleburgaz Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın, Kayip Üyeliğe Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca, Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç ve Esnaf Sezgin Karaçor seçildi.

Saygın Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gündem  Maddeleri görüşüldü.

Gündem Maddelerinin görüşülmesinin ardından  Genel Kurul’da bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “15 yıldan beri Lüleurgaz Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süre içerisinde Lüleburgaz’ın sadece belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri ile değil oda başkanları, dernek başkanları, kent konseyi görülüleri ile birlikte yönetilebileceğine inandım. Çalışmalarımı bu yönde yaptım. Demokrasiye olan inancımı hiçbir zaman kaybettim.  Bir şeyi istemeden önce sorumlulukları yerine getirmek gerektiğine inandım. Eskiden bir esnaf dükkanına telefon başvurusu yaptığı zaman 4 sene bağlanmasını bekliyordu. Bugün 20 yaşında bir genç internet üzerinde  Yeni Zellanda’ dan  aldığı bir malı Kanada’ya satıyor.  Biz bunu iş veren grubuna mı, işçi grubuna mı koyacağız. Artık bunu düşünüyoruz. Dünya’da her an gündem değişebiliyor. Sizlerde bu değişime ayak uydurup ayakta kalma mücadelesini kazanabilirsiniz.  Nasıl ki kaloriferleri bile yanmayan bu salona gelip genel kurula katıldınız. Bu sizin fedakarlığınızdır. Sizleri tebrik ediyorum” dedi. 

Lüleburgaz Ağaç İşleri ve Marangozlar Odası  Yönetim Kurulu şöyle oluştu.

Başkan: Hasan İsmailler, Yönetim Kurulu Üyeleri : Sebahattin Akalın,  Halil Acar, Murat Gülten, Osman Gezer, Gökhan Uçak

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Yılmaz Gezer, Ali Rıza Orhan, İsmail Şen

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek