Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 29 Mayıs 2012, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 1104 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parti içinde iktidar ülke içinde birlik

CHP Lüleburgaz Pazartesi toplantısına katılan CHP Kırklareli İl Başkan Adayı Aydın Karakoç “Yol haritam parti içinde birlik ülke içinde iktidar düşüncesidir” dedi. Pazartesi toplantısına katılan 82 yaşındaki Mehmet Yılgın ile 76 yaşındaki Ahmet Liman tüm partililer tarafından ayakta alkışlandı.
Parti içinde iktidar ülke içinde birlik

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.15’de başlayan toplantıya CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, CHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi ve İl Başkan adayı Aydın Karakoç,   CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan,  CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Zeki Akın, TEMA Lüleburgaz Gönüllü Temsilcisi Hakan Dedeoğlu, ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Ülkü Güvenç, Kadın Kolları Başkanı Makbule Tuna, Sakızköy’den  70 yıllık partili olan 82 yaşındaki Mehmet Yılın ile Ahmetbey’de 64 yıllık partili 76 yaşındaki Ahmet Liman ile birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.

Haberin tamamı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek