Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ocak 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bakan Müezzinoğlu: Lüleburgaz Ak Belediyeciliği görmeli

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü Babaeski, Kırklareli ve Lüleburgaz’da ziyaretlerde bulundu.
Bakan Müezzinoğlu: Lüleburgaz Ak Belediyeciliği görmeli

Babaeski ve Kırklareli ziyaretlerinin ardından Lüleburgaz’a gelen Bakan Müezznioğlu TPAO’da yenen akşam yemeğinin ardından Lüleburgaz Tarihi Eserleri Koruma Derneği’ni ziyaret ederek Ersin Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya geçti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eşi, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve eşi, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Selahattin Minsolmaz ve AK Parti Lüleburgaz İlçe başkanı Akın Kamacı ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Kamacı yaptı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda heyecanlı olduğu gözüken Akın Kamacı’ya partililer alkışlarıyla destek verdi.

Kamacı yaptığı konuşmada “Lüleburgaz’da yaptığımız doğru çalışmalarla partimizin gücü her geçen gün artıyor.  Lüleburgaz’da yerel seçimlerin en iddialı partisi biziz. 30 Mart2ta yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz’ı Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz” dedi.

Kamacı’nın ardından söz alan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz “AK Parti artık Lüleburgaz’da ve Kırklareli Merkez’de belediye başkanlığını kazanmaya aday en güçlü partidir. Halkımızdan büyük ilgi görüyoruz. Bu ilginin karşılığını da vereceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz’un ardından bir konuşma yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan bir konuşma yaptı. Gürşan yaptığı konuşmada “AK Parti iktidarı 11 yılı aşkın bir süreden beri yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin önünü açtı. Uluslararası güçler ve onların yerli işbirlikçileri bu büyümeyi durdurmaya çalıştı.  Önce 2003-2004 yıllarında Ayışığı,  Ergenekon ve Balyoz gibi darbe girişimleriyle, sonra 27 Nisan bildirisiyle, ardından kapatma davasıyla, daha sonra Gezi Parkı olaylarıyla, şimdi de 17 Aralık operasyonuyla. Ama AK Parti milletin partisidir. Millet bunların oyunlarının hepsini bozdu.   Yolsuzluk var diyorlar. Sanki suçüstü yaptılar. Ortada delil yok, bir şey yoksa herkesi suçlu ilan ettiler.  Bu operasyondan önce Ana Muhalefet Partisi, yıllardır karşı çıktığı okyanus ötesi ile bir görüşme yaptı. Bunu hepiniz biliyorsunuz.  Taksim Platformu, “3. Köprü, 3 havaalanı ve santraller istemiyoruz”  dedi. 17 Aralık operasyonunda 3. Köprü, 3. Havaalanı ve santralleri yapan iş adamlarını sorgulamak istiyorlar. Oyunun kimler tarafından kime yapıldığı belli. Kimlerin bu oyuna ortak olduğu belli. O nedenle hep beraber çalışarak yerel seçimlerde bu oyunları bir kez daha bozalım” dedi.

Şenol Gürşan’ın konuşmasının ardından söz alan Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu “Ben sizi şimdi 14 Ağustos 2001 tarihine götüreyim. AK Partini kurulduğu tarihe. O tarihte biz dedik ki AK Parti, milletin partisidir. İnancı ne olursa olsun, hayat tarzı ne olursa olsun.  O şekilde devam ettik.  Millet bizi önce yüzde 24’le, sonra yüzde 47 ile daha sonra da yüzde 52 ile iktidara getirdi. Üzerimizde oynanan oyunları gören halkımız şimdi bizi yüzde 55 ile yüzde 60 ile iktidara getirecek. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yiyerek bu milleti insan yerine koymayanlara, millet en iyi cevabı onları iktidara getirmeyerek veriyor. Bunlar Atatürk’ün ismini kullanarak, O yüze insanın mirasına sığınarak başka bir şey yapmadan siyaset yaptıkça, daha çok muhalefette kalmaya devam edecekler. İnsanı, yücelteceksin ki devlet yücelsin. Biz buna inanıyoruz.” Dedi.

Türkiye’nin 11 yılda sağlık alanında devrimler yaptığını da belirten Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu “Çok yakında dünyada bir ilk olacak Türkiye’nin yüzen hastanesini bu ülkeye kazandıracağız” dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, konuşmaların ardından partiye yeni katılan Gürel Balkan ve eşine, Cavit Arda ve eşine, Bahri Yılmaz ve İbrahim Güneş’e  rozet taktı. Ersin Düğün Salonu’nda saat 19.30’da başlayan program saat 21.00’de sona erdi.

 

-Adayı açıklamadılar-

Bakan Müezzinoğlu’nun Kırklareli ziyareti ile ilgili basın mensuplarına gönderilen programda AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan adayının açıklayacağı belirtilmesine rağmen katılım toplantısında adayın açıklanmaması kafalarda soru işaretlerine neden olurken Gürel Balkan’ın Ak Parti saflarına katılması Ak Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olarak Gürel Balkan’ı göstermesi artık kesinleşti söylentilerine neden oldu.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek