Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Ocak 2014, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz FM yeni bir program: Sokağın sesi

Lüleburgaz FM, yaklaşan yerel seçimler öncesi “ Sokağın sesi” adlı Lüleburgaz’ın sorunlarının tartışılıp konuşulduğu bir program başlattı.
Lüleburgaz FM yeni bir program: Sokağın sesi

Canlı yayınlanan programın 20 Ocak Pazartesi günkü ilk konukları ise DP İl Genel Meclisi Adayı Ali Çevik ve Genç Parti eski Milletvekili adaylarından Serkan Taş oldu. Sair Uçar’ın sunduğu programda Çevik ve Taş Lüleburgaz’ın sorunlarını anlattılar. Özellikle son günlerde trafik sorununun yayalaştırma projesi ile arttığını belirterek 100 bin nüfusu aşan Lüleburgaz’da yıllardır katlı bir otopark yapılmayışının trafiği olumsuz yönde etkilendiğini ifade ettiler.

Çevik “ Kültür kentiyiz deyip duruyoruz ama bakınca kültürel etkinlikler Ekin Atölyesi ve Halk Eğitim Merkezi Salonu’na sıkışmış kalmış. Radar Arazisi alınıyor, orası burası alınıyor derken alınan yerler ne oluyor belli değil. Üniversite istiyoruz diyoruz ama henüz Yüksekokul ile ilgili sıkıntılarımızı çözemedik. Ne öğrenciler için yurt var ne de ulaşım sorunları çözülmüş. Bu konuda da hiçbir çalışma yok. Herkes bir sonraki seçimleri düşünüyor. Böyle olunca da çalışma ve proje üretilmiyor. Olan da Lüleburgaz’a oluyor” dedi.

 

Serkan Taş ise yeşil alan konusunda da sıkıntılar olduğunu belirtip “ Yeşil alanlarla ilgili hiçbir çalışma yapılmıyor. Şehrin dışında kalan mezarlıkta ekilmiş olan ağaçlar bakımsızlıktan kurudu. Trafik sorunu aldı başını gidiyor. Kongre Meydanı’ndaki tek otopark tek giriş ve aynı yerden çıkış yapıldığı için ihtiyaca cevap vermekten çok çok uzak gibi görünüyor” dedi. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek