Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Ocak 2014, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uyuşturucu tacirlerine altın vuruş

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ile KOM Grup Amirliği ile Lüleburgaz KOM Grup amirliği Lüleburgaz’da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına altın vuruş yaptı.
Uyuşturucu tacirlerine altın vuruş

Lüleburgaz’da yapılan çalışmada uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen İ.D. ve M.D. isimli kişilerin evinde yapılan aramada 243 gram toz esrar, 446 gram toz esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışma ile ilgili Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle; “Müdürlüğümüz; Lüleburgaz KOM Grup Amirliğimizce, Lüleburgaz ilçemizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara başlatılan çalışmalar kapsamında; Görevlilerimizce daha önceden hakkında birçok kez Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçlarından işlem yapılan İ.D. ve M.D. isimli şahısların, çevre illerden temin etmiş olduğu uyuşturucu maddeleri İ.D.’nin ilçemizdeki ikametinde uyuşturucu madde kullanan şahıslara sattıkları sattığı yönünde bilgiler elde edilmiş,

Konu ile ilgili olarak Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerimizce İ.D’e ait eve yapılan operasyonda, tek göz odadan ibaret ikamette yapılan arama neticesinde,   Daralı Ağırlığı 78 gram gelen, 123 Adet Fişek Halinde Toz Esrar  Maddesi, Daralı Ağırlığı 180 Gram gelen 605 Adet Fişek Halinde Bonzai Maddesi,  Henüz Fişek haline getirilmemiş halde 165 Gram Toz Esrar Maddesi,   Henüz Fişek haline getirilmemiş halde 266 Gram Bonzai Maddesi olmak üzere, toplam 243 Gram Toz Esrar Maddesi ve 446 Gram Bonzai maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Yakalanan şüpheliler gerekli yasal işlemleri yapılmak üzere Adli Makamlara sevk edilmişlerdir. Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce zehir tacirlerine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi. Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek