Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 10 Nisan 2012, Salı 12:59 tarihinde eklendi. 1447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kazanan CHP olmuştur”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Seçimi kazanan CHP Lüleburgaz İlçe Başkan aday Turabi Kayan, büyük bir kalabalık tarafından partide karşılandı. Önceki İlçe Başkanı Özcan Değirmencioğlu “Güzel bir seçim oldu. Kazanan Turabi Kayan’ı tebrik ediyorum. Diğer adaylar Zafer Seber ve Zeki Akın’a da demokrasiye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu bizim yönetimimizin son toplantısı” dedi. CHP’nin yeni ilçe Başkanı Turabi Kayan’da kazanan CHP olmuştur. Şimdi CHP için çalışma zamanıdır. CHP’yi iktidara getirme zamanıdır” dedi.
“Kazanan CHP olmuştur” CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya Özcan Değirmencioğlu son kez başkanlık yaparken seçimi kazanan Turabi Kayan, kalabalık bir toplulukla parti binasına geldi. CHP Lüleburgaz İlçe önceki İlçe Başkanı Özcan Değirmencioğlu yaptığı konuşmada “Partimizde güzel bir seçim oldu. Seçimi kazanan Turabi Kayan’ı tebrik ediyorum. Diğer adayları Zafer Seber ve Zeki Akın’ı demokrasiye verdikleri katkıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu bizim son toplantımızdır. İlçe Başkanlığımızın yapılmasında, salonun süslemesinde emeği geçen partililerimize, görev yapan emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Özcan Değirmencioğlu’nun ardından bir konuşma yapan CHP, Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Zevcan Açar “ CHP’de olan demokrasi başka hiçbir partide yoktur. Seçim bitti. Şimdi çalışmaya devam. İşte İlçe Başkan adaylarımızdan Zeki Akın, kaybetse de ertesi gün partide, kazanını tebrik eden Zafer Seber’de öyle. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde partimizi daha üst noktalara getirme zamanıdır ”dedi. Daha sonra söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, “Bu seçimi ben kazanmadım. CHP kazandı. Seçim geride kaldı. Şimdi CHP için çalışma ve partimiz iktidara getirme zamandır ”dedi. Turabi Kayan’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, toplantının ardından CHP Vize İlçe Başkanlığı’nın genel kuruluna katılmak üzere Vize’ye gitti. Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek