Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ocak 2014, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 3027 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mahir Altan odaları ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, 30 Ocak Perşembe günü Oda ziyaretlerine başladı.
Mahir Altan odaları ziyaret etti

İlk Ziyaret Pazarcılar Odası

Başkan Adayı Altan, İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve partililer ile ilk ziyaretini Pazarcılar Odası Başkanlığına yaptı. Oda Başkanı Abdullah Koç’u yeniden başkan seçildiği için tebrik eden Altan, kendisine anahtarlık armağan etti ve destek istedi.

Başkan Koç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Başkan Adayı Altan’a çıktığı seçim maratonunda başarılar diledi.

İkinci ziyaret Kahveciler Odası

Başkan Adayı Altan daha sonraki ziyaretini Kahveciler Odasına yaptı. Oda Başkanı Nazif Kıvılcım ile bir araya gelen Altan, kendisini kutlayıp görevinde başarılar diledi ve Belediye Başkan Adayı olarak desteklerini beklediklerini belirtti. Başkan Kıvılcım da Başkan Adayı Altan ve partililere teşekkür edip başarılar diledi.

Esnaf Kefalet Ziyareti

Ziyaretlerin bir diğer durağı ise Genel Kurul’dan yeni çıkan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi oldu. Seçime tek aday olarak girip yeniden başkan seçilen Fahri Özkan’ı kutlayan Başkan Adayı Altan, Lüleburgaz’ı yaşanır bir kent için ekibiyle birlikte kollarını sıvadığını ve bu yolda kendilerinden de destek beklediklerini ifade etti. Başkan Özkan da Mahir Altan, Ayhan Aksakal ve partililerin ziyaretlerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek çıktıkları yolda başarılar diledi. Ziyaret esnasında Odada bulunan Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç ta Mahir Altan ve ekibine başarılar diledi.

Berberler Odası ziyareti

Başkan Adayı Altan, İlçe Başkanı Aksakal ve beraberindeki heyetle Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretinin ardından Berberler Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Yüksel Akın tarafından karşılanan heyet bir süre odada sohbet etti. Başkan olarak yeniden seçilen Akın’ı kutlayıp başarılar dileyen Altan “Lüleburgaz’a hizmet vermek adına çıktığımız yolda sizlerin desteklerini bekliyoruz” diyerek destek istedi. Başkan Akın da Altan ve ekibine başarılar dileyerek ziyaretleri için teşekkür etti.

Demirciler Odası ziyareti

Berberler Odası ziyaretini tamamlayan Başkan Adayı Altan ve beraberindeki heyet sonraki ziyaretini Demirciler Odasına yaptı. 4. döneme damgasını vuran ve tekrar başkan seçilen Kasapoğlu’nu kutlayan Altan, başkandan destek beklediklerini ifade etti. Başkan Kasapoğlu da Altan ve ekibine teşekkür edip başarılar diledi. Ziyaret esnasında odada bulunan Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker de Altan ve ekibini kutlayıp başarılar diledi.

Marangozlar Odası ziyareti

Oda ziyaretlerinde son durak Marangozlar Odası oldu. Tekrar başkan seçilen Hasan İsmailler’i ziyaret edip kutlayan Başkan Adayı Altan kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İsmailler de ziyaretten duyduğu sevinci dile getirip Başkan Adayı Altan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Yeni Sanayi Yapı Kooperatifi ziyareti

Başkan Adayı Altan, İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve partililer ile son olarak Yeni Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Naci Özen’i ziyaret etti. Başkan Adayı olarak Lüleburgaz’a güzellikler katmak adına aday olduğunu belirten Altan, Başkan Özen’den destek istedi. Özen de kendisini ziyarete gelen Altan ve partililere başarılar dileyip teşekkür etti.

Oda ziyaretleri esnasında Belediye Başkan Adayı Altan’ı sokakta çeviren çok sayıda Lüleburgazlı kendisini tebrik edip başarılar dileyerek destek verdi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek