Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Mart 2014, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 992 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaraylılar Birlik ve Dayanışma yemeğinde buluştu

Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği’nce 7 Mart Cuma akşamı Koza Restaurant’ta birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.
Galatasaraylılar Birlik ve Dayanışma yemeğinde buluştu

Dernek Başkanı Hasan Şimşek Galatasaray Kulübü’nce alınan karar gereği her yıl üyelerin aileleri ile bir araya getirilmesinin planlandığı birlik ve dayanışma yemeklerinin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

Yaklaşık 125 davetlinin aileleri ile birlikte katıldıkları gecede konuşan Başkan Şimşek geceye katılan tüm üyelere teşekkür edip iyi eğlenceler diledi. Tüm yurtta ve dünyada sevgi dostluk ve barışın hüküm sürmesini temenni etti. Daha sonra 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan çiçekleri salondaki tüm kadınlara tek tek sunup bu özel günü kutladı. Gece canlı müzik eşliğinde birlikte yenen akşam yemeği ile sona erdi. Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek