Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Mart 2014, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DSP seçim startını verdi

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, yeni seçim bürosunda yaptığı basın açıklaması ile seçim startını verdi.
DSP seçim startını verdi

DSP Lüleburgaz İlçe Başkanı Hasan Karapınar ile DSP Lüleburgaz İlçe Sekreteri Adem Saygın’ın katıldığı basın açıklamasında DSP Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

DSP Lüleburgaz İlçe Başkanı Hasan Karapınar yaptığı açıklamada “Türkiye’de siyasi ahlak denince akla Genel Başkan olarak Bülent Ecevit, parti olarak ise DSP gelir.   DSP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak bu yıl belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayı olarak seçimlere katılmadık. Ancak İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak seçimlere katılıyor. Birinci sıra İl Genel Meclis Üyesi adayımız esnaf Şerif Altan, ikinci sıra İl Genel Meclis Üyesi adayımız işçi İbrahim Polat, üçüncü sıra İl Genel Meclis Üyesi adayımız çiftçi Muzaffer Kenar’dır. DSP Atatürk’ün Ulusal Egemenlikle demokrasiyi, Bağımsızlıkla özgürlüğü, Milliyetçilikle halkçılığı,  Türk Ulus ile Türkiye’yi, Ve yurtta barışla dünyada barışı bütünleştiren, Ulusallıkla çağdaşlığı, düşünce özgürlüğü ile inanç özgürlüğünü bağdaştıran, Din, mezhep ve soy ayrımcılığını tek bir ulustan  olmanın bilincinde önleyen İnsanlık, ulus ve toplum anlayışına bağlılık, tüm uğraş ve tutumlarında temel kural sayar. Biz de bu düşüncelerle halkımızdan İl Genel Meclis Üyesi seçimlerinde DSP’ye sahip çıkmalarını bekliyoruz. DSP’ye sahip çıkacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

Karapınar, DSP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın da artık Yılmaz Mahallesi, Erbil İşhanı’nda Lüleburgaz FM karşısında faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek